Hoodiesmedtryck.nu

Categories
Hoodies

Placera ditt tryck

När det kommer till placeringen av ett tryck på en hoodie så gäller det att tänka efter. Man vill inte att det ska se malplacerat ut samtidigt som man ofta vill att trycket ska dra åt sig blicken. Det krävs helt enkelt att man strategiskt placerar ut trycket på hoodien. Speciellt om det handlar om reklam för ett företag. Det är vanligt att man placerar trycket strax ovanför bröstet på vänster eller höger sida. Det vanligaste är att manthe placement of a pressure on a hoodie placerar det på vänster. Då visar man nämligen att trycket ligger varmt om hjärtat. Det finns ingenting som begränsar en hoodie från att ha flera tryck. Många hoodies har även tryck på armarna och på ryggen. På armarna brukar man placera ett litet tryck, eller ett större tryck som går att läsa uppifrån och ned.

Hittar ni ett riktigt fint tryck kan ni även beställa posters med detta motiv på. Affischer är en snygg produkt att komplettera sina hoodies med och går utmärkt att dela ut i ett paket med båda som giveaways till era anställda och kunder. Speciellt om ni har ett musikband eller liknande!

På ryggen kan man placera trycket högt upp, mitt på eller i ryggslutet. Det är även vanligt att man har ett stort tryck på framsidan av hoodien, men då är det mer lämpligt att även ha en bild så att det inte ger ett plottrigt intryck. Placeringen är extrem viktig för vilket intryck som hoodien kommer att ge och därför lönar det sig att lägga ned litet tid på placeringen och se till att den blir bra. Om du är ett företag som delar ut hoodies till dina anställda så bör du se till att den ser snygg och stilren ut, det är nämligen en förutsättning för att så många som möjligt ska bära hoodien. Det är viktigt att man inte tar i för mycket och har för många tryck som förmedlar detsamma. Oftast går budskapet in i vilket fall eller skapar nyfikenhet hos den som ser hoodien vilket kommer leda till frågor och mer reklam. Om din hoodie gör ett snyggt intryck så gör även ditt företag det.