Hoodiesmedtryck.nu

Categories
Hoodies

Hoodies med tryck till företag

Hoodies, Huvtröjor, Munktröjor, Luvtröjor med mera, kärt barn har många namn säger man och det gäller verkligen det som vanligast i folkmun brukar kallas hoodies. Hade man inte vetat bättre hade man kunnat tro att plagget designades med det Svenska vädret i åtanke. Det är en perfekt mix av t-shirt och jacka med möjlighet att täcka huvudet vid tillfällen då det är extra kyligt, ett perfekt Sverigeväder-plagg helt enkelt!

Hoodiesen sägs att blivit populär på 1930-talet men har egentligen funnits ända sedan medeltiden då munkarna bar en liknande modell (därav namnet munktröja). Läs mer om hoodies på wikipedia. Det är alltså en riktig långkörare som varit poppis i alla tider!

Det är alltså inte konstigt att hoodies med tryck är populära även bland företag och deras anställda. Det är ett perfekt plagg att dela ut för att det ska passa under större delen av året och funkar på de varmare årstiderna även som en billig och bra jacka. Bland föreningar är plagget nästan ännu större och det optimala plagget att dela ut till medlemmar i föreningen. Ett måste i varje kollektion helt enkelt!

Möjligheterna till stora tryck är även det en faktor till att det blivit så poppis bland företagare och föreningar, man kan på ett snyggt och tydligt sätt visa tillhörighet och på så sätt exponera och bygga sitt varumärke till kunder och potentiella kunder. Se till att er personal alltid går i snygga profilkläder där hoodies med tryck är ett av de mest självklara inslagen!

hoodies med tryck

Vilken hoodies med tryck bör man som företagare välja då? Utbudet är stort av olika modeller och designs. Ett knep kan vara att gå in på en hemsida och scrolla runt bland de olika märkena och modellerna. Ett av Sveriges största sortiment av Hoodies med tryck finner ni på tsreklam.se. Där kan ni enkelt slå in önskad färg på huvtröjan, prisbild med mera för att få fram den modell som passar er och er organisation bäst!

När ni funnit den modell som funkar bäst för er i design och pris är det dags att välja tryck. Hoodien lämnar många möjligheter till kreativ märkning på stora ytor. Man har de klassiska ytorna på bröst och rygg samt högt på ärmarna, men man kan även trycka på själva luvan, längs med armarna och på fickan på magen. Tänk stort och våga sticka ut så maximerar ni effekten av era hoodies med tryck som profilkläder!